Juli har det blitt


Ingen ferie her i huset på enda noen uker – likegreit når man ser på været… Eldstemann har har en aktiv start med tur til Bornholm med korpset og speiderleir på Hvaler. Ryktene sier at han skal sove et par uker nå. Mellomste har gjennomført en uke med fotballskole og til uka er det sommerklubb i regi av kommunen med turer hit og dit. Håper de får oppholdsvær ihvertfall. Frøkna har engasjert farmor som feriekontakt sist uke, de har vært på mange forskjellige steder på dagsutflukter. Til uka skal farmor få ferie og mormor og bestefar vil bli oppgitt når hun trenger å aktiviseres. Godt man har hjelp i nærheten når ferien blir lang… Først om nesten 2 uker reiser vi alle 5 og tar skikkelig ferie. Sånn er det når man får 40 åring i hus.

I helgen har vi holdt på med rommet til frøkna, ommøblert og prøvd å rydde i alt rotet hennes. Det er det mye av. Nå er vi oppe i 10 bæreposer med søppel….. Jeg har kastet mye som hun ikke var enig i men sånn ble der nå. Forhåpentligvis klarer hun å holde litt orden nå – selv om jeg tviler litt kjenner jeg det rotehuet rett.

Nå står vaffelrøra klar, mannen og bikkja er på tur og venter vafler til lunsj. Bør kanskje pakke opp det nyinnkjøpte vaffeljernet og sjekke det før vi starter. Det gamle gikk på søpla her tidligere i våres – vi har vel hatt det i 16-17 år og så var det enkelt og det tar tid når 5 står og skriker etter vafler.

20110703-133151.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: