Meg ja

Jeg er meg – en jente fra akershus som nettopp har fylt 36. For tiden på søken etter jobben med stor J men veien dit er kronglete og lang ser det ut til. Mye skal prøves og mye skal feiles – det er sikkert og visst. Nå nærmer det seg jul og på nyåret er jeg uten jobb – igjen. Mye tanker rundt dette som sliter på og kan være litt ødeleggene i en førjulstid som i utvanspunktet skal være hyggelig..

Med barn som spiller fotball, er med i korps og speider og ridning så går mye av tiden med til dem og deres. Men det er gøy å følge med og være aktiv selv – så blir ikke ettermiddagene og kveldene så lange på sofaen. Kameraet mitt er med stort sett overalt og jeg er en ganske så typisk hobbyfotograf som tar bilder av både det ene og det andre. De hoper seg opp på forskjellige mapper på PC’en og planene er mange og vide men tiden strekker ikke alltid til.

Sommeren ifjor ble jeg bitt av kortscrappingbasillen og har det siste året laget enorme mengder med kort – både til eget bruk og som er solgt videre til venner og ukjente som liker det jeg gjør. Sånt er hyggelig og artig.

Reklamer

3 kommentar

  1. Velkommen til wordpress. Behov for å anonymisere deg du også? 😉

  2. Hei

    Ser du søker etter jobb. Send meg gjerne en mail, så kan jeg sende deg litt info om en jobb jeg kan tilby deg. tommyjaa@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: