Nissemassakre


Jula er på hell og vi har en hund som muligens begynner å bli lei juletre, nisser og andre skapninger som har flyttet inn. For et par dager siden da Lita var alene hjemme noen timer hadde hun begynt å høste juletreet, ødelagt et par ting som hang der og dratt an andre ting uten å ødelegge. Idag var jeg ute 30 minutter, måtte på NAV og levere dagpengesøknad(gjort på 5 minutter 🙂 ) og da jeg kom hjem kom hun ikke løpende ut i gangen som hun pleier. De bruker å være et tegn på at hun har gjort noe hun ikke burde… Jeg kom meg inn i stua og ble møtt av dette:

Denne nissen er gammel – hvor gammel vet jeg ikke, husker bare at den var hjemme hos mamma og pappa da jeg bodde der og, og det begynner å bli noen år siden nå… Men nå er han ihvertfall skoløs – Lita hadde ikke fått ødelagt mer heldigvis.

Og den angrende(?!) synder fikk beskjed om å gå å legge seg og hun skjønte at hun hadde gjort noe galt der hun satt ved nissen og så dumt på meg fordi jeg kom så raskt hjem igjen.

Reklamer

Én kommentar

  1. Åh… sånn nisse husker jeg fra jeg var liten. Lurer på om den finnes hjemme hos foreldrene mine ennå? Den er veldig sjarmerende!!! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: