Slapp lørdag


Selv om noen små ting er gjort så har det så langt vært en veldig slapp lørdag for vår del. Størst utfordring var det å få frøkna klar til overnattingstur med speidern, ja-nei-ja-nei-ja-nei-ja-nei – sånn har vi holdt det gående i flere dager. Men hun dro avgårde og med en speiderleder som var helt med på notene og tok litt ansvar for at hun skulle bli med så er hun der ihvertfall enn så lenge. Blir det for ille så ringer de iløpet av kvelden og vi kan hente henne – de er 5 minutter unna. Men vi krysser det vi har for at telefonen er stille i kveld… Det gikk bra forrige gang så hvorfor ikke denne gang og.

Eldstemann skulle og ha vært på tur, men etter å ha vært dårlig i hele går øynet vi et håp om at formen var såpass bra at han skulel klare å dra i ettermiddag. Men når gutten står opp 16.30 så sier det seg selv at han ikke er i form. Har sovet i stort sett hele dag, spist minimalt og er slapp. Forer ham med næringsdrikk nå sånn at noe kommer inn i den kroppen som er helt tom. Håper på bedring iløpet av kvelden – mulig han ikke sovnet før imorgen tidlig igjen men det får gå.

Sånn bortsett fra å pleie en syk eldstemann og godsnakket med frøkna så har jeg tatt livet med ro. Mellomste har vært ute og laget pannekakerøre nå i ettermiddag. Jeg raste over og fikk vasket vinduene i 1.etg tidligere idag – det trengtes, vaskemaskinen har gått i hele dag så noe effektiv har jeg jo vært 🙂 Kan ta resten av kvelden med ro med god samvittighet nå.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: