Hjem-Isbilen


Pling-pling, pling-pling, pling-pling… (og sånn fortsetter det) elsket og hatet og alle mener noe om isbilen. Jeg liker isbilen jeg, har aldri hatt noe imot den plinge greia selv om jeg noen ganger har tenkt at det var de voldsomt til plinging da. Isbilen har kjørt fast annen hver uke vinteren igjennom, lite salg vil jeg tippe men nå er det like før det eksploderer med iskjøp igjen.

Frøkna og jeg løp ut idag når den kom, valgte en litt dårlig dag for det er generalforsamling i borettslaget i kveld og der er det mange, men da var det ihvertfall ingen kø for oss osm ville ha is. La den rett i fryseren jeg for jeg hadde ikek lyst på is men ungene har mast etter is noen ganger allerede så det er bare å begynne å fylle på.

Reklamer

4 kommentar

  1. Jeg syns konseptet med isbil er kjempeskoselig – det er noe nostalgisk over det å kjøpe is fra en slik doning 🙂 Men jeg må si at isen de selger ikke er særlig god – nå er jeg ikke noe is – menneske, og klarer meg fint uten is – så lenge jeg får sjokolade, hehe. Men jeg handler sjelden fra Isbilen.

  2. Tusen takk for kommentarer forresten! 🙂

  3. Hi-hi Isbilen her hyggelig den, 8 åringen blir vill i blikket når han hører bjella, men den bilen har det grusomt travelt, vi må jo løøøpe etter den for å få kjøpt is he-he

  4. Et «godt» samfunn er et sted der du kan markedsføre hva som helst, hvor som helst, hvordan som helst og når som helst.

    Vi som syns det er greitt at boligmiljøet er skjermet for unødig støy finner bjelling og spilling for pushing av varer og kjøpepress for barna som ganske utilbørlig markedsføring. Våre verdi-fattige politikere lar galskapen fortsette, og når det blir for ille med spillingen en sommerdag går man inn og lukker døra.

    Selvfølgelig kan man også diskutere hvordan det er å handle varer uten garanti for hygiene, temperatur, sanitære forhold for de ansatte, og uten bruk av kasseapparat for regnskap. For meg er det støyen som er verst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: