Innebandyseier – endelig!!!


Jeg vant æren til å være med mellomste i Romsåshallen og et par innebandykamper iformiddag. Hadde egentlig sett for meg en rolig dag i sofaen men da mannen spurte om jeg kunne ta innebandyen tenkte jeg at jo jeg kan jo det. Han skulle i stallen med frøkna litt senere og nå er han på vei til Åråsen med mellomste og frøkna….

Innebandy laget er ikke av de beste og det har stort sett blitt stortap i 10-0 størrelsen og enda verre. Men i det siste så har de kommet seg litt og idag skulle det endelig løsne. Første kamp mot Fjerdingby ble spennende og jevnspilt. Keeperene var uheldige på begge lag og mistet ballen i mål en gang begge to i tillegg til de målene som ble scoret. Mellomste startet med å sende en ball i mål og var strålende fornøyd. Vi på benken satt på nåler de siste minuttene når seieren var så nær men de andre presset på. Heldigvis klarte de å ri av stormen og kampen endte med 5-4 seier til oss!

Bilde fra en tidligere kamp

Neste kamp var og jevn men Fet var hakket bedre – de var ihvertfall råere i spillet og når dommerene ikke blåste i hytt og gevær sånn som andre dommere har gjort så ble man hengende litt etter. Det endte med 4-2 tap men gutta var strålende fornøyde med å ikke ha to tap med seg hjem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: