Kvelden er her og årets bursdagsfeiringer er over


Det ble en hyggelig kveld selv med noe amputert gjesteliste – i disse sykdomsdager rammer det plutselig, det har vi jo selv erfart her i huset. Men de som var friske kom og fikk servert kaker og kaffe, klementiner, godteri og brus.

Bløtekaka falt i smak hos de som liker sånt – og heldigvis kan jeg sende med rester til både pappa og moren til mannen, for her i huset blir det ikke spist. Restene av oreo kaka gikk hjem til den syke familien, de hadde «bestilt» den så da var det jo bare rett og rimelig at de skulle få litt kake hjem.

Gavene var mange og fine – eldstemann fikk Natt på museet filmene, caribou støvler, speidergenser, Risk spill, genser og penger. Jeg fikk stoooor sjokolade, vin, bok, jakke, blomst og penger. Og enda har ingen av oss hatt bursdagsdag enda – men de er rett rundt hjørnet 😉

Nå er alt ryddet bort – ihvertfall sånn nesten. Ungene er i seng og manne og jeg sitter i hvert vårt hjørne av sofaen med hver vår pc og sløver. Imorgen er det atter en uke – mye som skjer men sånn er det hver uke.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: