Første dag vel overlevd


Jeg kom meg opp idag morges, uten å være supertrøtt sånn som jeg fryktet jeg ville være. Fikk opp minstefrøkna mes mannen dro avsted med bilen på service. Planen var jo at jeg skulle kjøre med ham opp og kjøre ham på jobb og hjem igjen, men så kom jo denne jobben opp da 😀 Hun og jeg gikk på likt – hun til SFO og jeg på jobb. Brukte ca.25 minutter opp – greit å kjøre mot køen da – og det føltes helt greit å møte opp der. Hyggelige folk fra første «hei» og sånn fortsatte det ut dagen.

Oppgavene er greie – lærte meg fort hva og hvordan. Har vært borti systemet før og det er utrolig hvor mye som sitter selv etter 3 år og nye versjoner av systemet.  Fikk tidlig beskjed om at dette her kom til å gå sakte – bunken med fakturaer var 14 cm høy og om jeg ikke rakk mer enn 10 den første dagen så var det alikevel bra. Når jeg da endte opp med ca.50 fakturaer så var de strålende fornøyd. Dette var mer enn forventet og de gav masse positiv feedback hele tiden. Sånt er artig og greit å ta med seg – regner med at vikarbyrået og vi få den beskjeden 🙂

Dagen gikk fortere og greiere enn forventet – har nettopp hatt en 10 minutters lur på sofaen, kjente jeg trengte det etter å ha handlet mat og sko til eldstemann og hentet frøkna hos en venninne 😉 Må ikke sette seg med strikketøyet da – det er jo sovemedisin for meg det.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: